Reviews

Hier vind je een overzicht van onze recente bedrijf reviews en product beoordelingen.

8.4
10

Snel je product in huis.

Ruime keuze en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delissen
1

Verkeerd product geleverd, geen reactie op mail

Ik heb een verkeerd product ontvangen. Dit heb ik per mail aangegeven maar zonder reactie. Telefonisch geven ze aan niet bereikbaar te zijn.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Goor
1

Waardeloos

op 16-07-2020 heb ik 8 karcher stofzakken besteld. Na twee dagen gevraagd of ik een track trace kon ontvangen. Antwoord was dat de zending echt verstuurd was en dat stofzuigerzakkenxl de track trace wel in gaten zou houden?? Weer een dag later gemaild waar de zending bleef en verzocht om track trace. Antwoord was dat de zending echt onderweg was en zo niet ze het eind van de week opnieuw zouden verzenden. Na 10 dagen heb ik via e-mail laten weten van de de koop af te willen en verzocht om geld retour. Via chat alleen de reactie vanuit stofzuigerzakkenxl om het contactformulier in te vullen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar op dag 13 weer dezelfde reactie. Op dag 14 kreeg ik ineens een track trace. Op dag 15 ontvang ik een zending van stofzuigerzakkenxl. Geen originele zakken kwaliteit zwaar onder de maat. Wat een stel leugenaars en oplichters. Klant 15 dagen aan de lijn houden en op dag 15 de geannuleerde zakken laten bezorgen. Waardeloos bedrijf!! Telefonisch ook onbereikbaar?? Kortom slechte ervaring .et stofzuigerzakkenxl. Koop hier nooit meer wat!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere
9

Prima!

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen
10

snelle bezorging!

Snelle bezorging en netjes verpakt en afgeleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw Vennep
10

Snel afgeleverd, goed kwaliteit

Helemaal blij met de aanbieding die ik kreeg en ook zakken natuurlijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam
10

Een vriendelijke en nette bezorger.

Een geweldige ervaring. Goede en nette bezorger.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maasbommel
7

Snel te bestellen en goedkoop

De stofzuiger zakken zijn een goede prijs en gemakkelijk te bestellen. Ik heb voor het verzenden 1,90 betaald. Terwijl op de enveloppe staat dat er 0,91 cent is betaald. Verder tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen

Bekijk alle reviews hier